Wie zijn wij?

Ik ben Ronald Reurink en vanwege mijn interesse in de landbouw en paarden ben ik eigenlijk per toeval in aanraking gekomen met het productie proces van Equibedding. Ondanks dat ik zelf geen paarden of vee heb, ken ik in mijn naaste omgeving mensen genoeg die dit wel hebben.

 
Ik was bij de eerste kennismaking van het prduct enthousiast en overtuigd van de voordelen. Potentiële afnemers van mijn product zagen in eerste instantie alleen maar vooroordelen, gevaar en ongeloof. 
"Mijn paard gaat er van eten en krijgt verstoppingskoliek en gaat dan dood!
"Zo'n dun laagje korrels kan toch nooit een dik pak stro worden?!"
"Ach joh, stro of vlas is toch prima"

Dit waren de drie meest gehoorde redenen om het toch niet te gebruiken. Maar gelukkig is de praktijkervaring en mond op mond reclame de beste reclame en ben ik blij te kunnen zeggen dat er wekelijks volle pallets Equibedding stropellets hun weg vinden op hun weg naar de klant in Nederland, Duitsland en België.

Sinds eind 2016 is Equibedding op de markt. Deze strokorrel onderscheid zich van toen al bestaande strokorrels. De Equibedding strokorrel of stropellet is 16mm dik en heeft vele voordelen t.o.v. de 8 mm strokorrel, vlas, krullen en traditioneel stro. 
Door het productie proces zitten er nagenoeg geen schimmels en bacteriën meer in de korrel en is het stofvrij.
Daardoor is het uitermate geschikt voor paarden met luchtweg allergiën en paarden met hoefproblemen zoals white line disease en rotstraal. 
Paarden die niet op stro konden staan, kunnen vrijwel allemaal zonder problemen op Equibedding stropellets gehuisvest worden. 

Ik durf U te garanderen wanneer U strooisel moet aankopen per saldo altijd voordeliger uit zult zijn met Equibedding van wege de voordelen in opslag, op de mesthoop en in gebruik. U zult merken dat U de mesthoop beduidend minder vaak leeg hoeft te (laten) halen.